Opinie Trado Nieruchomości Konin

Poniżej przedstawiamy opinie na temat biura Trado Nieruchomości wystawione przez naszych klientów. Być może jest tutaj osoba którą znasz i mógłbyś zapytać o jakość naszej współpracy. Jeśli współpracowałeś z nami wcześniej – serdecznie zapraszamy do formularza by dodać opinię na temat naszego biura!

Opinie

Moja opinia a zarazem rekomendacja: serdeczne podziękowanie dla Państwa Smoczyńskich za załatwienie mojej sprawy, polecam TRADO.
Wanda Wiśniewska, 17.04.2020

Firma TRADO pomogła nam sfinalizować transakcję zakupu mieszkania. Bardzo profesjonalne doradztwo i obsługa kupna naszego mieszkania. Polecam.
M. Pikul

6 maja 2015 r. została przeprowadzona transakcja kupna – sprzedaży
domu i budynków gospodarczych we wsi Ciążeń – Zachód. W/w sprawą zajmowało się Biuro Obrotu Nieruchomościami TRADO, które swoją siedzibę ma w Koninie ul. Chopina 23D/8.
Za profesjonalną pomoc, poświęcony czas, przygotowanie wszelkiej dokumentacji, a przede wszystkim doprowadzenie do oczekiwanego przeze mnie finału składam serdeczne podziękowanie. Polecam wszystkim do korzystania z w/w biura, którzy mają podobny problem do rozwiązania.
Poznań,29 czerwca 2015r. Włodzimierz Stodolny

Kupiłam za pośrednictwem biura Trado, mieszkanie – polecam.
Marta Sabak – Liskowska

Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi bura TRADO, serdecznie zachęcamy do korzystania z ich usług. Rzetelność i jakość.
Marcin i Anna Złotnik – Konin.

Pełne zaufanie do Państwa Smoczyńskich, doradzą i pomogą nawet jak sprawa jest trudniejsza. Pomogli mi w kupnie domu. Polecam wszystkim.
Leszek Augustyniak.

Sprzedałam dom oraz mieszkanie przez firmę TRADO. Profesjonalna obsługa, najlepsze biuro na świecie, polecam wszystkim.
Dorota Łukasiewicz.

Przez biuro TRADO sprzedawaliśmy mieszkanie oraz domek. Super obsługa, wielkie podziękowania, polecam.
Andrzej Kowański – Konin.

Firma TRADO pomogła nam w sprzedaży naszego mieszkania. Serdecznie podziękowania dla Państwa Smoczyńskich. Polecamy.
A i K Staszak – Konin – Zatorze.

Sprzedawaliśmy przez firmę TRADO dom. Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi tego biura. Polecamy.
Wanda Putiatycka – Turek.

Kupiłem dom przez biuro TRADO, jestem bardzo zadowolony z obsługi, polecam innym.
M. Mijalski.

Sprzedaliśmy dom za pośrednictwem firmy TRADO . Polecamy serdecznie tę firmę, za fachową obsługę i rzetelność, profesjonaliści w każdym calu. Bardzo rzetelni i uczciwi ludzie.
B.Z. Gulczyńscy – Konin. 19.05.2015

Polecam serdecznie firmę Trado. Fachowa, miła i rzetelna obsługa. Profesjonalna pomoc w przygotowaniu wszelkiej dokumentacji potrzebnej do finalizacji transakcji. Zachęcam do korzystania z usług Biura TRADO.
Robert Michalak. 8.09.2015

Zachęcam do korzystania z usług firmy TRADO. Dzięki niej mamy wymarzony dom letniskowy. Bardzo fachowa obsługa i zaangażowanie. Pełen profesjonalizm usług. Dziękujemy
D. Tomczak. 28.10.2015

Das Team der Firma TRADO war für mich mit der Abwicklung eines Hausverkaufes beauftragt. Die ganze Abwicklung war sehr kompetent. Von der ersten Besichtigung und Bewertung meiner Immobilie über den Kaufvertrag bis hin zur Übergabe sehr professionell. Ich kann die Firma TRADO zu 100% empfehlen, und werde meine nächsten Immobiliengeschäfte weiter über diese Firma abwickeln.
Jörg Rudolph. 30.11.2015

Agencja nieruchomości TRADO pomogła nam w sprzedaży domu na wsi. Jesteśmy bardzo wdzięczni Państwu Smoczyńskim za fachowość i rzetelność w obsłudze naszego zlecenia. Gorąco polecam wszystkim.
A.M. Juszczak 10.02.2017

Twoja opinia

Prześlij nam swoją opinię poprzez poniższy formularz kontaktowy. Serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy!

Formularz kontaktowy